0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

PARKER JE RAZOČARAN ZBOG MITROVIĆA: ‘I ja i svi u klubu smo ogorčeni’

Objavljeno: 07.01.21 u 19:15

Nakon proslave Nove godine, stižu kritike na račun reprezentativca Srbije.

Reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević su odlučili da zajedno proslave Novu godinu sa svojim porodicama. Tako su prekršili mere Vlade Velike Britanije o dozvoljenom broju osoba na jednom prostoru. Treneri i funkcioneri su razočarani i šef stručnog štaba Fulama  Skot Parker se oglasio povodom te situacije.

-Razočaran sam. I ja i svi u klubu smo bili ogorčeni kada smo videli Aleksove slike. Razume da je napravio grešku i razume da je to bilo veoma neodgovorno. Interno ćemo se pozabaviti tim slučajem i Aleks će snositi posledice za svoje greške, kao i svi drugi – rekao je Parker.

PROČITAJTE JOŠ:POL POGBA: ‘Igrati za Junajted nikada nije lako! Ovde su pobede lepše’

– Odgovornost nije samo na fudbalerima, već na svima u trenutnom okruženju. Postoje stroga uputstva i ograničenja iz razloga koje svi znamo, to važi za sve. Imamo stroge protokole, šta smete i šta ne smete da radite, testiramo se dva puta nedeljno, ali naravno da igrači moraju da preuzmu odgovornost kada napuste prostorije ili izađu iz našeg balona u smislu onoga šta rade i sa kim su u kontaktu -zaključio je trener Fulama.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter