0
Evroliga

FOTO: Youtube screenshot

GUDURIĆ PRED ZVEZDU: ‘Utakmica kao i svaka druga!’

Objavljeno: 06.01.21 u 18:54

Izjave Igora Kokoškova i Marka Gudurića pred meč sa Zvezdom.

U četvrtak od 19 časova, Crvena zvezda dočekuje Fenerbahče. Prvi susret ova dva tima u ovoj sezoni, dobila je ekipa koju sa klupe predvodi Igor Kokoškov.

‘Promena trenera uvek donese novu energiju. Vratiće se Džordan Lojd i pretpostavljam Lengston Hol, sa kojima je to druga ekipa. Zvezda je puna talenta, ima veoma dobar tim, dobar sastav. Mislim da su se stabilizovali posle promene trenera. Oni su takmičarska ekipa, poslednjih nekoliko utakmica je pokazalo da su se vratili u normalu!’ – rekao je Kokoškov i dodao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Shvatamo da moramo da igramo svoju najbolju utakmicu kako bismo imali šansu da pobedimo. Beograd je teško mesto za igrati. Sa navijača ili bez njih, to je težak teren i ova utakmica će biti veoma izazovna.’ – zaključio je naš stručnjak!

‘Kao i svaka utakmica u Evroligi, ova će biti ogromna za nas. Mislim da trenutno dobro radimo. Igramo bolje, dobro treniramo, zdravi smo. Mislim da možemo da pobedimo i zadržimo niz!’ – rekao je bivši košarkaš Zvezde, Marko Gudurić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter