0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

DEJAN RADONJIĆ PRED FENERBAHČE: ‘Lojd i Simonović još uvek nisu spremni! Dolazak Gudurića je podigao kvalitet igre’

Objavljeno: 06.01.21 u 16:47

Trener ekipe sa Malog Kalemegdana govorio je o povratku povređenih i zaraženih igrača na teren.

Crvena zvezda dočekuje ekipu Fenerbahčea u okviru 18. kola Evrolige. Tim iz Istanbula je bio bolji u prvom ovosezonskom susretu ove dve ekipe.

-Neki od njih se vraćaju u trenažni proces,sigurno da treba vremena da se to sve dovede na nivo koji zajedno svi mi želimo. Hol i Kuridža su počeli da rade, Lojd i Simonović još uvek nisu i još ne znamo kada će se to dogoditi. Radimo po planu-rekao je trener crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI GOLMAN, A SADA DIREKTOR ROME DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Italijan je trenutno na intezivnoj nezi!

-Svakako da nas očekuje težak meč. Ekipa Fenerbahčea je u poslednjim utakmicama pokazala da se nalazi u jako dobroj formi, puno puno bolje izgledaju nego što je to bio slučaj pre toga. Dolazak Marka Gudurića je evidentno podigao kvalitet igre Fenerbahčea, jasno je da se ‘slažu’ i pokazuju u poslednjim mečevima da mogu da imaju značajnu ulogu u nastavku sezone u Evroligi. Na nama je da, što uvek kažem, da prikažemo naš maksimum – zaključio je Dejan Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter