0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

BENEVENTO ŽELI U EVROPU: Još jedna pobeda na gostovanju za ekipu legendarnog Inzagija!

Objavljeno: 06.01.21 u 15:12

Pogodak Žoao Pedra nije bio dovoljan za remi!

U okviru 16. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji, Kaljari je na ‘Sardegna Areni’ dočekao ekipu Beneventa.

Gosti pružaju odlične partije od starta sezona, a i danas su pokazali da se radi o jednoj veoma ozbiljnoj i kvalitetnoj ekipi. Izabranici Filipa Inzagija slavili su nakon preokreta rezultatom 1:2.

Domaćin je došao do prednosti već u 20. minutu meča. Brazilac Žoao Pedro je savladao golmana Montipa, a u ulozi asistenta se našao iskusni napadač Leonardo Pavoleti.

PROČITAJTE JOŠ: GENERACIJA RADOMIRA ANTIĆA-MILOŠ KRASIĆ ZA HotSport: ‘Selektor je želeo da izgradimo prepoznatljiv stil igre! Bufon i Del Pjero su dva velika čoveka i igrača’

Gledali smo izjednačenu utakmicu, a onda je Benevento dočekao svojih ‘pet minuta’. U 41. minutu meča, Marko Sau je doneo izjednačenje gostima na oduševljenje navijača Beneventa koji su utakmica pratili ispred malih ekrana.

Totalni preokret viđen je u 44. minutu kada je defanzivac Alesandro Tuja savladao čuvara mreže Kaljarija. 

Promene rezultata do kraja utakmice nije bilo, pa je Benevento ostvario još jednu pobedu. Ovo je treći trijumf u prethodna četiri meča za Inzagijevu ekipu.

PROČITAJTE JOŠ: ARDIJAN ĐOKAJ ZA HOTSPORT: „Ja sam kao fudbaler doživeo da mi aplaudiraju navijači Zvezde! Milivoje Ćirković nas je podcenio!“ (VIDEO)

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter