0
Evroliga

FOTO: Youtube

MIŠKO O SLUČAJU ‘ERTEL’: ‘Igrač je 100% u pravu!’

Objavljeno: 05.01.21 u 12:31

Događaj koji je znatno uzdrmao evropsku košarku, sada je komentarisao i Ertelov agent, Miško Ražnatović.

Barselona je odlučila da Tomasa Ertela pusti da napusti tim i pronađe novu sredinu. Sve je bilo normalno i činilo se kao takvo, do tog famoznog gostovanja Fenerbahčeu. Ertel je navodno sa ekipom Barselone otišao u Istanbul kako bi pregovarao sa Fenerbahčeom i to je uprava znala.

Međutim.. Iz Barselone su navodno saznali da on pregovara sa Real Madridom i to su mu jako zamerili. Toliko im je zasmetalo, da su odlučili da ga ostave u Istanbulu i ne dozvole mu da se vrati u Barselonu sa njima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Bila je prilično luda situacija. Pregovaramo o tome šta će se desiti. Barselona ne voli da ga ima u timu, na drugoj strani ne daje mu potpunu slobodu da ide gde hoće.’ – rekao je Miško i dodao.

‘Mogu da vam kažem jednu rečenicu: ‘Igrač je 100% u pravu’. Nije uradio ništa loše, nisam ni ja. Pratili smo instrukcije Barselone sve vreme i veoma sam iznenađen zbog svega što se desilo. Ne mogu više ništa da kažem sada.’ – zaključio je srpski agent.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter