1
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

NEMANJA KOJIĆ ZA HOTSPORT: „Srce je htelo da iskoči od adrenalina i uzbuđenja! Ako sam potreban Partizanu rado bih se odazvao pozivu!“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.21 u 18:00

Bivši igrač Partizana, Nemanja Kojić, momak koji je ovu polusezonu proveo u Radničkom iz Niša pričao je o protekloj polusezoni, svojoj budućnosti, golu u derbiju i još o mnogim zanimljivim stvarima!

Kompletan intervju pročitajte u nastavku!

Trenutno nastupate za Radnički iz Niša! Koje su ambicije Vas i vašeg kluba u nastavku sezone?

NK: Ambicije Radničkog su uvek visoke i uvek se ide na treće ili četvrto mesto. Izlazak u Evropu je primarni cilj. Što se tiče mene, trenutno mi je istekao ugovor sa Radničkim, nismo još pričali o budućnosti, ali za sada sam slobodan igrač.

Jedan od iskusnijih igrača ste u ekipi, iza Vas je bogata karijera. Kako Vas saigrači gledaju, pitaju li za savete?

NK: Naravno da ima dosta mlađih igrača kojima treba savet, priča, pokušavam da pomognem svakome ko pita za savet ili mišljenje.

FOTO: FK Radnički Niš

Kada bi Vam ponudili da se vratite u Partizan, da li bi ste pristali?

NK: Pa naravno da bih pristao! Tamo sam proveo jedan lep period pun trofeja, tako da ako sam potreban Partizanu rado bih se odazvao pozivu.

Imate li neku anegdotu iz vremena provedenog u Partizanu i Gazijantepu? Neku nepoznatu zanimljivost.

NK: Ima dosta zanimljivih anegdota, ali ne mogu trenutno da se setim!

Kakav je osećaj postići pogodak u derbiju za pobedu?

NK: Osećaj je neverovatan! Ne može se opisati rečima, to mora da se doživi. Srce je htelo da iskoči od uzbuđenja i adrenalina.

Koji trenutak u Vašoj karijeri izdvajate kao najznačajniji, kao prekretnicu?

NK: Pa dobra prekretnica za mene je prelazak iz Rada u Partizan, a loša stvar su mnogobrojne povrede koje su me dosta usporile i odredile neki malo drugačiji put.

Utakmica u dosadašnjem toku karijere koja je na Vas ostavila najjači utisak?

NK: Pa mislim da pored tog gola koji je postignut u derbiju protiv Zvezde, znače mi i dva gola na Marakani protiv Zvezde. Tada sam nastupao za Rad. Izdvojio bih još i het-trik protiv Donjeg Srema kada sam dao 3 gola za 18 minuta, gde su mi navijači Partizana skandirali! To su tri najjača utiska za mene.

Imali ste priliku da svlačionicu delite sa velikim igračima! Ko je na Vas ostavio najveći dojam kao igrač i kao čovek?

NK: Iskreno, igrao sam sa mnogim igračima, ali Danko Lazović je neverovatan karakter. O Saši Iliću nema potrebe da trošim reči, a Nikola Drinčić je profesionalac kakvog nisam video. Ima dosta mnogih igrača, ali ja bih izdvojio ovu trojicu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Posjedujete B trenersku licencu! Da li je bilo poziva da se nakon završetka fudbalske karijere okušate u trenerskim vodama?

NK: Želim po završetku igračke karijere da se usavršavam kao trener i da se time bavim. Zvali su me neki moji treneri u Turskoj da dođem da radim sa njima, ali mislim da još nije vreme, želim još da igram.

Šta biste želeli sebi i svojoj porodici u 2021. godini?

NK: Najbitnije mi je da budem zdrav, kao i moja porodica. Svim ljudima želim zdravlje, jer smo videli u ovoj godini da je zdravlje najbitnije – zaključio je Nemanja Kojić za HotSport!

0
0

1 Komentara

  1. Majstore svaka ti cast na postenom i profesionalnom odnosu prema Radnickom i zelim ti da nastavis i dalje kod nas.Hvala jos jednom na poklonu za 58 rodjendan,a ako karijeru nadtavis u nekom drugom klubu zelim ti puno uspeha.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter