0
Evropske lige

FOTO: Twitter

TRENER KRISTAL PALASA: ‘Osuđujemo postupak Luke Milivojevića’

Objavljeno: 03.01.21 u 10:50

Povodom situacije u kojoj se našao Luka Milivojević, zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem, oglasio se trener Kristal Palasa Roj Hodžson.

Iskusni strateg je osudio postupak svog kapitena kada je u novogodišnjoj noći prekršio mere okupljanja koje je propisala Vlada Engleske zbog pandemije korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: NENAD JESTROVIĆ ZA HotSport: ‘Zvezda- Milan, šanse su 50:50! Reprezentacija ima obavezu prema narodu da se kvalifikuje na SP’

Supruga Mitrovića je objavila snimak na društvenim mrežama kako u društvu Milivojevića i još nekoliko ljudi na žurci proslavljaju doček 2021. godine.

Osuđujemo to i izvinjavamo se. Siguran sam da će se i Luka izviniti. Što se mene tiče, on bi trebalo da snosi odgovornost za to. To je unutrašnja stvar i rešićemo to, ali bukvalno ne postoji jedna pozitivna stvar koju bih mogao da kažem na tu temu – rekao je Hodžson posle pobede Kristal Palasa nad Šefild junajtedom (2:0).

Mnoge je iznenadilo što je Milivojević uopšte igrao, i to kao kapiten u toj utakmici.

– Bojim se da nisam u kontaktu sa 20 i kusur hiljada navijača Palasa, pa takve komentare jednostavno ne mogu da komentarišem. Ali iznenađen sam ukoliko postoji problem kod navijača Palasa, znajući da su oni inače zabrinutiji za to da li pobeđujemo. U svakom slučaju, ovo je prekršaj vladinih mera i izvinjavamo se zbog toga-  zaključio je Hodžson.

U narednim danima će biti poznato kakve sankcije čekaju Milivojevića Mitrovića, čiji je meč protiv Barnlija otkazan upravo zbog korona virusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter