0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

KONTE NAKON POBEDE: ‘Odbrana mora biti bolja ako želimo titulu’

Objavljeno: 03.01.21 u 18:16

Srpski fudbaler Vladimir Golemić je postigao gol, ali Inter je ubedljivo slavio.

Trener Intera Antonio Konte je zadovoljan pobedom, ali smatra da njegova ekipa mora da igra bolje u defanzivi.

-Iako je Krotone poveo, vrlo brzo smo okrenuli rezultat u našu korist.Onda je došla ta naivna greška, kada samo dozvolili gostima da iz penala dođu do izjednačenja. Kada odete sa 2:2 na odmor to može da dovede do nervoze u redovima favorizovane ekipe. Međutim, momci su sjajno reagovali i ponovo pokazali strašan napadački potencijal- rekao je Konte.

-Primamo previše golove. Često smo primorani da jurimo rezultate. Ako želimo da ostanemo u borbi za titulu, moramo značajno bolje da igramo u odbrani. Ne mislim tu samo na defanzivce, već na celu ekipu.

PROČITAJTE JOŠ: NENAD JESTROVIĆ ZA HotSport: ‘Zvezda- Milan, šanse su 50:50! Reprezentacija ima obavezu prema narodu da se kvalifikuje na SP’

Zbog bola u mišiću, reprezentativac Belgije Romelu Lukaku, napustio je igru u 75.  minutu.

-Rekao mi je da ga nešto zateže u kvadricepsu. Odlučio sam odmah da ga zamenim. Nisam hteo ništa da rizikujem. Nadam se da će biti spreman za utakmicu protiv Sampdorije u narednom kolu-zaključio je Konte.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter