0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ISKUSNI NAPADAČ ČELSIJA PORUČUJE: ‘Naš cilj je titula! Za ekipu je dobro ako je više napadača u formi’

Objavljeno: 03.01.21 u 16:16

Reprezentativac Francuske želi da njegova ekipa nasledi šampionski pehar od Liverpula.

Francuz Olivije Žiru je samo šest puta bio starter ove sezone. Ipak iskusni golgeter je postigao čak devet golova, što je odlično kada pogledate njegovu minutažu.

-Mislim da to nije loša statistika za napadača. Svi mi želimo da postignemo gol. Za ekipu je dobro ako nas ima više koji smo u formi. Naravno to je glavobolja za menadžera, jer će uvek neko morati na klupu. Imamo dosta različitih oružja u ofanzivi i to bi mogla da bude naša prednost u nastavku sezone – istakao je reprezentativac Francuske.

-Iskreno naš cilj je da pokušamo da dođemo do titule. Iako smo imali nekoliko kikseva, razlike između klubova su male i sve može da se promeni. Liverpul je i dalje glavni favorit, ali mislim da nisu tako dominantni kao tokom poslednje dve sezone. Tu vidim našu šansu-rekao je Žiru.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE AGENT LENGSTONA HOLA! Evo da li Amerikanac napušta Crvenu zvezdu!

Odgovorio je i na pitanje novinara, šta je razlog nešto lošijih rezultata Liverpula.

Prvi je što nema publike na stadionu i manji timovi sa mnogo manje pritiska dolaze na velike stadione. Drugi je što je razlika između klubova u kvalitetu sve manja i manja. Videli smo mnogo iznenađenja u dosadašnjem delu lige i sigurno će ih biti još mnogo – zaključio je Žiru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter