0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: ‘Imaju dva srpska igrača, to je njihova prednost’

Objavljeno: 02.01.21 u 23:45

Miha se oglasio pred duel koji očekuje njegovu ekipu.

Bolonja i Fiorentina se sastaju u nedelju. Meč je na programu od 15:00h. Fiorentina je u prethodnom kolu savladala aktuelnog šampiona, ekipu Juventusa rezultatom 3:0. Siniša Mihajlović je svestan da njegovu ekipu očekuje težak meč.

-Moj tim nikada ne odustaje. Naš cilj je da damo više golova nego što primimo. Čak i kada gubimo, moramo da nastavimo da se borimo. Istina je da često prvi primimo gol, ali bitno je kako reagujemo. Najbitnije je da osiguramo opstanak, a onda je drugi cilj da završimo na što boljoj poziciji-rekao je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE I PORTA ZA HotSport: ‘Bilo je sjajno igrati protiv Ronalda! Uvek se rado setim Beograda i fenomenalne atmosfere na derbiju’

-Očekujem ujednačen meč. Kao i uvek, igraćemo agresivno, dok će oni pokušati da urade nešto preko svojih najboljih igrača Frenka Riberija i Dušana Vlahovića. Želim da istaknem da imaju dva srpska igrača, što je predost kada pričamo o karakteru-zaključio  je srpski trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter