1
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva, Duško Tošić i Piksi

IZMEĐU KINE I SRBIJE: Tošić i Piksi ‘ćaskali’ o svojim budućim koracima.

Objavljeno: 02.01.21 u 17:31

Razgovor tokom kojeg su obe strane imale šta da čuju!

Danas su se u našem glavnom gradu sastali legendarni fudbaler, a sada trener Dragan Stojković Piksi i doskorašnji reprezentativac Duško Tošić. Oni se nalaze na raskrsnicama, jedan trenerske, a drugi igračke karijere.

Duško se već dosta dug period povezuje sa povratkom u Crvenu zvezdu i pravo je pitanje da li će do toga i doći. On je nakon okončanja epizode u Kini postao slobodan igrač i sada je sve otvoreno za njegov povratak. Videćemo da li će želeti da pomogne svom nekadašnjem klubu, kako igrački, tako i liderski.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Zvezdan Terzić je već govorio da je njegova želja da Duško dođe u Zvezdu kao igrač, ali ostane i nakon isteka svog mandata, kao jedan od rukovodioca.

Sa druge strane je Piksi, koji je takođe na putu između Srbije i Kine, ali čini se da će ova druga uspeti da ga zadrži.

FOTO: Privatna arhiva, Duško Tošić i Piksi

Dugo se nagađalo da će postati novi selektor, ali od toga nema više ništa, imajući u vidu finansije. To je kako se čini, nepremostiva prepreka. Jedno je sigurno, Duško je imao šta da čuje od legendarnog fudbalera.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter