1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘ON JE NAŠA ŽELJA’: Terzić najavio transfer ‘bombu’ i ‘raspalio’ navijače Zvezde, a otkrio je i zašto crveno-beli ne žele Birmančevića!

Objavljeno: 18.12.20 u 14:20

Iskusni defanzivac Duško Tošić nalazi se na meti Crvene zvezde, potvrdio je generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

On je tokom razgovora na konferenciji za medije otkrio šta je rekao Tošiću kog je svojevremeno otkrio dok je vodio OFK Beograd, uz podsećanje da je nekadašnji reprezentativac slobodan igrač posle odlaska iz Kine.

– On je naša želja! Tošić može i na štopera i na beka. Treba nam kao igrač i kao ličnost. Rekao sam mu, nemoj da se takmičimo sa Bešiktašom, dođi da ostaviš trag – jasan je bio Terzić koji je odgovorio i na pitanje hoće li Veljko Birmančević iz Čukaričkog biti pojačanje Zvezde:

– Birmančević je izvanredan igrač, ali je igrao za prvi tim Partizana, pa nećemo ponovo o tome. Što se tiče stranaca, u pregovorima smo sa Sanogom i Boaćijem. Ja volim kreativne igrače koji prave razliku i to tražimo. Tražimo i brzinu, to nam fali. Milojević je insistirao na brzini po bokovima, to su zahtevi modernog fudbala. Limitira nas pravilo o četiri stranca u timu, a Srbi su skupi.

Potvrdio je Terzić i da je Slavoljub Srnić prvo pojačanje crveno-belih tokom zime.

– Stanković igra često igra 3-5-2, a Srnić se uklapa u to. Stankoviću se idealno uklapa u sve zamisli i potpisaće narednih dana, samo neke detalje da rešimo.

Što se tiče Pavkova, Terzić je bio jasan:

– Pavkov je tu, trenira. On ima 26 godina, ne može da se ponaša kao penzioner. Malo se opustio, ali moramo da mu pomognemo da se vrati!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter