0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

VRLO DOBRA UTAKMICA NA OLD TRAFORDU: Mančester poveo, pa strahovao do kraja meča! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.21 u 23:20

„Crveni đavoli“ su na deobi prvog mesta!

Mančester junajted večeras je kao domaćin ugostio ekipu Aston Vile u okviru 17. Engleske premijer lige, rezultat je bio 2:1 (1:0) za izabranike Ole Gunara Solskjera.

Mreže su mirovale do 40. minuta, a strelac je bio Entoni Marsijal. On se posle centaršuta odlično snašao i pogodio glavom za vođstvo domaćina.

Posle ovog pogotka gosti su napadali, a nagrada za njihovu ofanzivnu igru došla je u 60. minuti. Strelac je bio Bernard Traore.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sudija je posle konsultacije sa VAR sobom odlučio da svira penal za Mančester junajted. Odgovornost je preuzeo Bruno Fernandeš i sigurnim udarcem postavio konačan rezultat 2:1.

Ovom pobedom Mančester se izjednačio na prvoj poziciji za Liverpulom i sada ima 33 boda, dok je Aston Vila ostala na 26 bodova i zauzima 6. mesto na tabeli Engleske premijer lige.

Nemanja Matić je meč počeo sa klupe, a u igru je ušao u 65. minuti.

„Crveni đavoli“ u narednom kolu dočekuju Votford, a Aston Vila kod kuće dočekuje izabranike Žoze Murinja, ekipu Totenhema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter