0
Evropske lige

OLE GUNAR SOLSKJER NAKON POBEDE: ‘Možemo pobediti bilo koga i bilo gde!’

Objavljeno: 30.12.20 u 12:30

Ole Gunar Solskjer bio je prezadovoljan nakon nove pobede svog tima!

Mančester Junajted možda ne igra onako kako bi svi to voleli, ali činjenica je da ove sezone u Premijer ligi imaju rezultate. Sinoć u neverovatnoj završnici savladali ekipu Vulverhemptona.

Salvu oduševljenja doživeli su svi sa ‘Teatra snova‘, a posebno zadovoljan je bio trener Solskjer, ali i strelac pobedonosnog gola, Markus Rašford.

‘Ovaj rezultat je od ogromnog značaja za samopouzdanje. Sada smo drugačiji, bolji mentalno i fizički. Samopouzdanje je došlo kroz igre i rezultate, imamo igrače na terenu koji su u stanju da promene meč za sekundu. Bitno je birati takve ličnosti i igrače. Dodali smo tu iskru, mada svakako da pomaže kada vam rezultati idu na ruku. Rekli smo još ranije da je važno da postižemo više golova u finišu i tako osvajamo više bodova. To smo uradili nekoliko puta ove sezone. Vera je tu, igrači sada misle da mogu da pobede bilo koga, bilo gde!’ – rekao je šef stručnog štaba Mančester junajteda.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Nema trke za titulu posle 15 kola. Naravno da možete da izgubite šansu da se borite za pehar posle deset kola, ali ne možemo da mislimo o trci pre nego što dođu mart i april!’

‘Žao mi je Vulverhemptona. Imali su samo jedan dan za oporavak, što nije u redu. Igrači zaslužuju bar dva dana između mečeva, to se opet pokazalo na kraju. Mučili smo se sa njima u prošlosti, stalno je ili 0:0 ili 1:1 ili 1:0… Igrali smo sedam puta, čini mi se da je ovo prva ligaška pobeda za mene protiv njih. Tako da je ovo korak napred!’ – zaključio je Solskjer, a potom se nadovezao Rašford.

‘Nekoliko minuta pre gola, video sam da se njihov bek muči sa grčevima. Rekao sam sebi da moram da pokušam da ga prođem, da vidim da li će se nešto desiti. Srećom, lopta se odbila u gol. Možda ovo nije bilo najlepše, ali prihvatamo sve i idemo dalje!’ – rekao je heroj pobede!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter