0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

TRENER MANČESTER JUNAJTEDA: ‘Kavani apsolutno zaslužuje da nosi broj sedam! On je neverovatan profesionalac’

Objavljeno: 28.12.20 u 17:15

Solšer je veoma zadovoljan pristupom i kvalitetom Edinsona Kavanija.

Reprezentativac Urugvaja je na 13 odigranih mečeva postigao četiri gola. Trener Ole Gunar Solšer je istakao da je veoma zadovoljan što je Kavani član Mančester Junajteda.

-Ostalo je u njegovim nogama još nekoliko dobrih sezona. To je sve što ću da kažem. U svakom klubu je ostavio dubok trag. I ovde od kada je došao konstantno napreduje i tera saigrače da budu bolji -rekao je Solšer.

Urugvajac  je do sada samo jednu utakmicu u Premijer ligi Engleske počeo kao starter. Očekuje se da u nastavku sezone bude redovniji u startnoj postavi.

PROČITAJTE JOŠ: DEJO DONEO ODLUKU: Poznato ime novog selektora Crne Gore!

Kavani je definitivno starter. Mi imamo mnogo više od 11 startera i svako mora da se bori za svoje mesto u timu. Verujem mu i sigurno će u budućnosti počinjati više utakmica, nego što će sa klupe čekati svoju priliku.

Kavani u Junajtedu nosi dres sa brojem sedam. Ovaj broj je ranije pripadao Bestu, Brajanu Robsonu, Kantoni, Bekamu, Ronaldu, najboljim igračima u istoriji ekipe sa stadiona ‘Old Traford’.

-Apsolutno zaslužuje da nosi broj sedam. Neverovatan je profesionalac. Ima sjajne radne navike i nije čudo što je imao takvu karijeru. Čak i sa 33 godine je jedan od najspremnijih u timu – zaključio je Solšer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter