0
Boks

FOTO: YouTube screenshot

UKRAJINAC PORUČUJE: ‘Borio bih se sa Džošuom, bilo gde! Može i Britanija, tamo su odlični navijači’

Objavljeno: 27.12.20 u 16:45

Uskoro bi mogli da uživamo u novom bokserskom spektaklu!

Ukrajinski bokser Oleksandr Usik smatra da je spreman za borbu sa najkvalitetnijem protivnicima. Olimpijski šampion iz 2012. godine kaže da nema problem da mu rivali budu Vajlder ili Entoni Džošua.

-Mnogo je momaka sa kojima bih želeo da se borim, kao što je Vajlder – istakao je Usik.

Vajlder dugo nije viđen u ringu, još od poraza od Tajsona Fjurija. Iskusni bokser je nakon tog meča dao veliki broj čudnih izjava.

-Ne želim da komentarišem sve to, ali mislim da je poraz bio pošten, Tajson Fjuri je tada bio bolji – dodao je Oleksandr.

PROČITAJTE JOŠ: KEVIN PRINC BOATENG: ‘Baloteli mi je kao brat! Beli igrači mi nikada nisu pomogli u borbi protiv rasizma’

Iskusni borac je istakao da mu mesto borbe uopšte nije važno. Voleo bi da boksuje protiv šampiona čak i u njegovoj zemlji.

-Mene nije briga gde će se borba održati, prirediću šou bili gde. Mislim da bi bilo lepo da bude u Britaniji jer su tamo sjajni navijači i zaista fini ljudi-zaključio je  olimpijski šampion iz 2012. godine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter