0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

GOLEMAC PRED UTAKMICU PROTIV MORNARA: ‘Bez dobre odbrane, neće biti ni dobrog rezultata! Očekujem veliku borbu’

Objavljeno: 26.12.20 u 20:46

Zanimljiv meč očekuje sve ljubitelje košarke!

Ekipa Cedevita Olimpije u nedelju od 19:00h u Ljubljani dočekuje tim Mornara iz Bara. Gosti su odličnom raspoloženju i pružaju odlične partije tokom cele sezone, a to dobro zna i trener Cedevite Jurica Golemac.

Mornar je odlična, dobro sastavljena, talentovana i dobro vođena ekipa. Igraju odličnu košarku, plasirali su se u TOP 16 fazu Evrokupa. Igraju sjajno u napadu, pa ćemo mi morati da se fokusiramo na odbranu. Bez dobre odbrane, neće biti ni dobrog rezultata. Očekujem veliku borbu, zahtevan meč i pobedu tima koji vodim-naglasio je Jurica Golemac.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO IZNENAĐENJE: Arteta bolji od Lamparda!

Pred važnu utakmicu govorio je i bivši košarkaš Partizana Edo Murić.

-Mornar godinama dosta ulaže u ekipu. U pitanju je jedna od pet najboljih ekipa u ABA ligi. Tim čine kvalitetni pojedinci, koji sjajno igraju u napadu. Dobri su šuteri, ali i u odbrani dobro štite reket. Ova utakmica je veoma bitna za nas. U dobrom smo ritmu, šteta što je u prošlom kolu naš meč protiv Crvene zvezde otkazan, jer smo u dobroj formi. Potrudićemo se da protiv Mornara pokažemo da naše dobre igre nisu slučajnost. Kao i svi u timu, očekujem pobedu u meču koji sledi, a ključ uspeha je odbrana- rekao je Edo Murić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter