1
Fudbal

FOTO: Twitter

SRBIJA ČEKA SELEKTORA! Dragan Stojković Piksi je glavni, ali ne i jedini kandidat za klupu ‘Orlova’!

Objavljeno: 25.12.20 u 23:45

Fudbalska javnost u našoj zemlji još uvek očekuje odluku FS Srbije o novom selektoru ‘Orlova’.

Kao što je od pre nekoliko dana poznato, pregovori između čelnika ‘Kuće fudbala’ i Dragana Stojkovića Piksija još uvek traju.

PROČITAJTE JOŠ: IBRAHIMOVIĆ IMA ‘SPECIJALNU’ ČESTITKU ZA BOŽIĆ: Zlatanova objava razbesnela je vernike širom sveta! (FOTO)

Zapelo je oko jakog ugovora koji legendarni fudbaler ima sa ekipom Gvangžu R&F, iako je još pre skoro godinu dana dobio otkaz u tom klubu.

Stojković jeste glavni, ali ne i jedini kandidat da nasledi Ljubišu Tumbakovića.

Piksi i vrh FSS-a su gotovo ceo dan u sredu proveli u razgovorima. Ne bi se to moglo nazvati pregovorima, jer su obe strane voljne da dođu do dogovora, a novac nikako ne može da bude prepreka, jer FSS ne može da ponudi Stojkoviću ni deseti deo onog što ima u Kini i on je toga svestan, prenosi ‘Mozzartsport’.

Međutim, sada se kao rešenje spominje i Vladimir Ivić, koji je nedavno dobio otkaz u Votfordu. Takođe, slobodan na tržištu je i Savo Milošević, dok jak ugovor u Saudijskoj Arabiji, u Al Ahliju, ima Vladan Milojević.

Prvobitan plan da se selektorsko pitanje reši do kraja godine, sada deluje kao nemoguća misija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter