2
Evropske lige

FOTO: AC Milan

IBRAHIMOVIĆ IMA ‘SPECIJALNU’ ČESTITKU ZA BOŽIĆ: Zlatanova objava razbesnela je vernike širom sveta! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.20 u 16:40

Fudbaler Milana, Zlatan Ibrahimović, u svom stilu je čestitao Božić svim vernicima katoličke veroispovesti.

Zlatan je objavio fotografiju na kojoj osoba obučena u kostim ‘Deda mraza’ pokazuje srednji prst, a čini se da mnogi nisu prihvatili njegovu šalu.

– Srećan Božić – napisao je Ibrahimović uz tu fotografiju, koja je izazvala bes mnogih u komentarima.

PROČITAJTE JOŠ: CEO SVET PONOVO BRUJI O ZLATANU IBRAHIMOVIĆU: Njegov poslednji intervju je pravi hit – ‘Nisam mogao da izdržim’

Vernici su ga osuli uvredljivim porukama, mnogi su mu poželeli da u 2021. godini ne postigne ni gol, a mnogi su istakli da je sramota da čovek koji ima 39 godina objavljuje ovakve stvari.

Ovakve njegove objave postaju tradicija, pošto je napadač Milana i prošle godine na identičan način čestitao svima Božić tako što je objavio figuru božićnog patuljka kako pokazuje srednji prst, a i tada su ga mnogi vređali na nacionalnoj i verskoj osnovi.

Ibrahimović je nedavno u velikom intervjuu za ‘Korijere delo Sport’ govorio i o religiji, pošto mu je otac musliman iz Bosne, a majka katolkinja iz Hrvatske.

– Moja religija je religija poštovanja drugih. Za sve vere, za sva mišljenja. Tako sam odrastao i tako sada razmišljam – odgovorio je Ibra.

0
0

2 Komentara

  1. Hriscanski talibani se nasli uvredjeni, a kad se crtao Muhamed, cude se na reakciju islamista.

    Neka svi zajedno sednu na taj Zlatanov prst.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter