1
Fudbal

FOTO: Screenshot

POJAVIO SE SNIMAK BRUKE O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Zbog ovog poteza Drapić je psovao srpsku majku Pešiću! (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.20 u 16:20

Ružne svene viđene su na utakmici Makabija iz Tel Aviva i Beitar Jerusalima, a dva Srbina našla su se u centru skanadala.

Aleksandar Pešić, napadač Makabija ušao je u verbalni konflikt sa Slobodanom Drapićem, koji predvodi Beitar Jerusalim.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kada je Pešić posle povrede jednog igrača Beitara, zbog fer pleja loptu izbacio van terena, Drapić je verovatno očekivao da će je vratiti golmanu njegovog tima, koji je bio bliži. Onda ga je 55-godšnji trener ‘počastio’ salvom uvreda, što je Pešić bez mnogo problema mogao da čuje, pošto nema publike.

Na snimku se vidi bes Drapića i ne izgleda da je govorio Pešiću nešto lepo, a čitav incident možete videti od 56. minuta snimka:

(VIDEO:YouTube/IPFL – מנהלת הליגות לכדורגל)

Pešić je posle meča objasnio šta se desilo.

– I dalje sam u šoku šta sam doživeo! Vraćajući loptu rivalu posle njihovog izbacivanja u aut nisam je poslao golmanu u ruke, nego u aut. Rekao sam štoperima da krenu da igraju nekoliko pasova i da neću odmah da vršim presing. Oni su rekli ‘ok’, a onda sam začuo na srpskom jeziku: ‘Sve ti j…., srpsku majku ti j…..’ Pogledao sam ka tribini, a onda utvrdio da je došlo od njihovog trenera. Nisam mogao da verujem, kazao je za ‘Žurnal’ Pešić.

Takođe, svoju verziju događaja je izneo i trener tima iz Jerusalima.

– Tokom meca, u žaru borbe, bio sam ljut što jedan od Makabijevih igrača nije nam vratio loptu, tu smo rekli neke stvari jedn drugome. Ako se Pešić uvredio, zaista mi je žao zbog toga. Obojica smo iz Srbije i siguran sam da ćemo pronaći način da ostavimo ovu priču iza sebe, poručio je Drapić za ‘Kurir’.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter