1
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

VELIKA BRUKA U IZRAELU: Aleksandar Pešić na udaru pomoćnog trenera protivničke ekipe!

Objavljeno: 23.12.20 u 09:15

Skandalozno ponašanje!

Sramotne scene viđene su na terenu u Izraelu. Odigrana je utakmica između Beitara i Makabija za koji nastupa Aleksandar Pešić.

Pomoćni trener domaće ekipe, inače rođeni Novosađanin, Slobodan Drapić žestoko je uvredio Pešića psovajući mu „srpsku majku“..

Fudbaler se prvo oglasio na Instagramu, a zatim je govorio za Sportski Žurnal.

-Da li je rasizam kad ti trener protivničkog tima psuje srpsku majku i sestru? Šta je trebalo da uradim? Napustim teren možda?“, pita se „Šilja“ uz još jednu objavu koja glasi: „Odakle je tvoja majka, Srbine – napisao je fudbaler.

Onda je ceo događaj prepričao u razgovoru za Sportski žurnal.

-I dalje sam u šoku šta sam doživeo. Vraćajući loptu rivalu posle njihovog izbacivanja u aut nisam je poslao golmanu u ruke, nego u aut. Rekao sam štoperima da krenu da igraju nekoliko pasova i da neću odmah da vršim presing. Oni su rekli ‘OK’, a onda sam začuo na srpskom jeziku: ‘Sve ti j…, srpsku majku ti j….’ Pogledao sam ka tribini, a onda utvrdio da je došlo od njihovog trenera. Nisam mogao da verujem.

Moj pomoćni trener Medan je ustao i rekao mu: ‘Kako te nije sramota da kao trener tako pričaš!?’ On mu je uzvratio novim psovkama. Krenuo sam i ja ka klupi, ali mi je naš trener rekao: ‘Aleks, pusti ga, igraj’. Utakmica nam je bila mnogo bitna, okrenuo sam se i pokušao da se fokusiram na meč. Nije bilo lako, baš sam loše odigrao u takvom stanju.

PROČITAJTE JOŠ: CSKA NA ‘KRILIMA’ MILUTINOVA I DŽEJMSA SLAVIO PROTIV ASVELA: Real ubedljiv protiv Albe! (VIDEO)

Otrčao sam u svlačionicu, bio jako nervozan, dobro je da nisam napravio neku glupost. Pre toga je dok sam išao ka klupama podigao ruke i rekao: „Zašto si izbacio loptu u aut?“ Zar zbog toga treba da se psuje srpska majka!? Tako nešto nikada nisam doživeo u karijeri, bilo je situacija da se dogode čarke, ali niko mi nije vređao porodicu i poreklo. Pitao bih ga šta je on? Amerikanac? Kanađanin? Ja sam ponosan što sam Srbin-istakao je Pešić.

-Rekli su mi Izraelci da je dobar čovek, ali ja ne znam kakav je on. Ustvari, kako može neko dobar to da uradi i da psuje srpsku majku!? Nemam šta sa njim da pričam. Razočaran sam, prazan i tužan, zar da dozvolimo nas tri jedina Srbina na tom mestu da se vređamo – zaključio je iskusni napadač.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter