0
Domaći fudbal

OFK BEOGRAD IMA NOVOG PREDSEDNIKA: ‘Prvu injekciju očekujemo od Zvezde i Terzića!’

Objavljeno: 23.12.20 u 20:48

Poznat je novi predsednik OFK Beograda!

Kao što je bilo i za očekivati, novi predsednik velikana sa Karaburme je nekadašnji golman, Saša Stevanović. On je izabran na osnovu činjenice da je dobio 22 od moguća 23 glasa!

‘Pokazano je da osnova za vraćanje OFK Beograda postoji, a to je jedinstvo bivših igrača, radne zajednice, Kluba prijatelja, veterana i novinara. Kao deo ovog jedinstva dobio sam zadatak da ih predvodim do ostvarivanja zajedničkog cilja, a to je da OFK Beograd vratimo tamo gde pripada. Teorije zavere, lični interesi i loše procene dovele su naš klub na najniže grane u svojoj istoriji. Dok se još uvek neki trude da brane OFK Beograd od Ofkovaca, mi smo na ovoj Skupštini dokazali jedinstvo, kao i istrajnost u borbi za naš klub!’ – kaže Stevanović i dodaje!

‘Situacija u kojoj je trenutno OFK Beograd ne ostavlja trunku slobode da odbije pomoć od klubova koji trenutno finasijski i organizaciono bolje funkcionišu od nas. Pomoć koju je ponudio Zvezdan Terzić i Crvena Zvezda, kao i eventualnu saradnju dva kluba koju je pomenuo, otvora mogućnost da naš klub dobije prvu injekciju pred početak vraćanja. Shvatajući ozbiljnost situacije u kojoj se klub trenutno nalazi, svoje mišljenje sam izneo ljudima koji su me podržali i navijačima. Pomoć u vidu poslovno-tehničke saradnje trebamo da prihvatimo, ukoliko ta pomoć ne remeti integritet i tradiciju našeg kluba!’ – zaključio je novi predsednik.

Sada se očekuje zvaničan odgovor iz ‘Ljutice Bogdana‘!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter