0
Domaći fudbal

LEGENDA OFK BEOGRADA STALA UZ TERZIĆA: ‘Ne može da se odbija pomoć!’

Objavljeno: 20.12.20 u 09:10

Burni dani za klub sa Karaburme!

Nakon što je Zvezdan Terzić izneo ideju da OFK Beograd bude nova filijala Crvene zvezde, a sve sa ciljem pomoći tom klubu, došlo je do negativne reakcije iz uprave tima sa Karaburme. Naime, predsednik skupštine OFK Beograda, Ljubiša Đurović nije hteo ni da čuje za tu ideju, dodavši da OFK Beograd neće biti ničija filijala.

Dan nakon njegove izjave, u medije je izašao legendarni golman OFK Beograda Saša Stevanović, rekavši da klub nije u stanju da odbija bilo kakvu pomoć, a naročito ne ovakvu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Opcija koju ja prevodim ispred bivših igrača, navijača, kluba prijatelja i veterana se ograđuju od izjave sadašnjih čelnika i vršioca dužnosti u klubu, kao i teorija zavera koje su nas dovele od toga da nam je stadion preko 40 dana u mraku. Takođe, prvi tim se nalazi na 12. mestu tabele treće lige. Situacija je takva da ukoliko ne dođe do konkretnih promena, klub će nastaviti da tone.’ – rekao je Saša i potom dodao.

‘Ja se zalažem za ideju da se bivši igrači vrate u klub. Osim toga trenutna situacija ne dozvoljava odbijanje dobronamerne pomoći institucija i drugih klubova. Smatram da je svaki vid saradnje sa klubovima i institucijama, koji ne remeti interese i tradiciju OFK Beograda, neophodan da bi se klub vratio tamo gde pripada. U ovom trenutku, najbitnije je da se sačuva mir i jedinstvo za predstojeću skupštinu u šta čvrsto verujem, izaći ću u medije i predstaviti detaljno svoju ideju kako će OFK Beograd funkcionisati u narednom periodu.’ – zaključio je legendarni golman.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Klub prijatelja OFK Beograda (@ofkbeogradnet)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter