0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

KAVANI HEROJ JUNAJTEDA: Totenhem rutinirao protiv Stouka!

Objavljeno: 23.12.20 u 23:25

Imamo još dvoje polufinalista Liga Kupa!

Stouk Siti 1:3 Totenhem

Stouk Siti je na svom stadionu sa početkom od 18:30 dočekao favorizovani Totenhem. Koliko je londonskom klubu bila bitna pobeda, govori činjenica da je Murinjo izveo gotovo najjači sastav!

Poveo je Totenhem u 22. minutu, a strelac je bio Geret Bejl, na asistenciju Herija Vinksa. Izjednačenje i nadu domaćinu doneo je Džordan Tompson golom u 53. minutu susreta.

Novu prednost Murinjovoj četi doneo je Ben Dejvis, da bi pobedu zacementirao Heri Kejn pogotkom u 81. minutu susreta, a asistent je bio preiskusni Sisoko.

https://twitter.com/AttahofAfrica/status/1341864955939840000

Everton 0:2 Mančester Junajted

Na Gudisonu je odigrana jedna veoma zanimljiva utakmica, a pobednik je odlučen u samoj završnici susreta. Iako je relativno nov, Edison Kavani je polako počeo da navikava navijače na golove u neizvesnim završnicama. Tako je bilo i danas, igrao se 88. minut, kada je iskusni napadač iskoristio asistenciju Entonija Marsijala.

Povrda pobede stigla je u 96. minutu, kada je asistent bio Rašford, a egzekutor Marsijal, koji je ujedno i proglašen igračem susreta!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter