0
Evropske lige

FOTO: FSS

MATIĆ BI MOGAO DA DOBIJE SAIGRAČA IZ DOMOVINE: Junajted poslao ponudu za Srbina, ‘crveni đavoli’ žele da ga dovedu tokom zime

Objavljeno: 22.12.20 u 11:33

Još jedan srpski internacionalac mogao bi da istrči na ‘Old Traford’.

U centru pažnji italijanskih medija ovih dana je defanzivac Fiorentine Nikola Milenković i njegov nastavak karijere. I dok se ‘viola’ svim snagama bori da ga zadrži u svojim redovima, intereseovanje su pokazali brojni veliki klubovi poput Milana, Totenhema i Mančester junajteda.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Rosoneri su na čelu kolone, ali letos nisu mogli da isplate 40 miliona evra, koliko je traženo od njih, dok bi sada cena bila gotovo prepolovljena, oko 25 miliona, jer popularnom Blekiju ugovor ističe na leto.

Ipak, nema informacija da li klub iz ‘grada mode’ pregovara, ali je zato Mančester junajted kontaktirao agenta fudbalera Falija Ramadanija, oko potencijalne selidbe 23-godišnjeg defanzivca, piše ‘Nacion’.

 

FOTO: Twitter/printscreen

Klub iz Firence pokušava Milenkovića da nagovori da stavi paraf na novi ugovor, dok će velikan sa ‘ostrva’ dati sve od sebe da do toga ne dođe, već da nekadašnji igrač Partizana stigne na ‘Old Traford’.

Na svih 15 ovosezonskih utakmica Fiorentine, Milenković je odigrao svaki minut i postigao dva gola uz asistenciju, što pokazuje koliko je važan za igru ‘ljubičastih’. Podsetimo, srpski reprezentativac je u ovaj klub stigao 2017. godine iz Partizana, čiju je prošao školu, u transferu teškom nešto više od pet miliona evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter