0
Ostali sportovi

FOTO: Youtube screenshot

HRVATICE DEKLASIRANE U POLUFINALU: U prvom poluvremenu postigle samo pet pogodaka! (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.20 u 20:40

Prvo istorijsko polufinale Evropskog prvenstva za Hrvatske rukometašice bilo je veoma bolno. One su doživele težak poraz od Francuske 19:30 (5:15).

Hrvatska je utakmicu izgubila već u prvom poluvremenu kada je gubila sa neverovatnih 15:5, pa je bilo jasno da je Francuska prvi finalista Evropskog prvenstva u Danskoj. Izabranice Nenada Šoštarića čak su i vodile sa 3:2, ali onda snažna Francuska ubacuje u veću brzinu i serijom 11:1 rešava pitanje pobednika.

U drugom poluvremenu Hrvatska je uspela da priđe na sedam golova minus, ali pitanje pobede Franucske nijednom nije dovedeno u pitanje.

Francuskinje su bile veoma raspoložene, pa su u svojim redovima imali čak četiri rukometašice sa 4 postignuta gola. Kod Hrvatske najefikasnije bile su Blažević i Ježić sa 3 postignuta gola.

Ime drugog finaliste biće večeras poznato posle utakmice favorizovane Norveške i domaćina Danske.

Finale i utakmica za treće mesto na programu su u nedelju, a danas je u borbi za 5. mesto Rusija savladala svetskog šampiona Holandiju sa 33:27.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter