0
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

NOVI PORAZ MICIĆA I EFESA: Kokoškov izgubio 37 razlike u Litvaniji!

Objavljeno: 17.12.20 u 21:14

Turski predstavnici igraju sve lošije u Evroligi kako sezona odmiče.

Fenerbahče je u seriji poraza i igra očajno, a pridružio mu se i Efes koji je pretrpeo treći uzastopni poraz, a ukupno osmi u 15 odigranih kola.

Efes je na svom terenu poražen od Milana rezultatom 72:69, što je predstavniku Italije deveta pobeda u sezoni.

Srpski plejmejker Vasilije Micić je sa 20 poena, 8 skokova i 5 asistencija bio najefikasniji u domaćoj ekipi, ali osim njega nije bio više niko raspoložen u domaćoj ekipi. Ekipu Milana predvodio je Kevin Panter sa 18 poena, a pratili su ga Šilds sa 11 poena i Dilejni sa 10 postignutih poena.

Fenerbahče i Igor Kokoškov doživeli su novu bruku i poraz. Ovog puta ubedljivo su poraženi u Litvaniji od Žalgirisa rezultatom 99:62. Fenerbahče je zabeležio 10. poraz u sezoni, dok je Žalgiris na skoru 8-7.

Već posle prve četvrtine sve je bilo jasno. Tim Igora Kokoškova bio je potpuno bez rešenja u napadu, pa je Žalgiris posle prvih deset minuta vodio sa ubedljivih 24:7! U drugom kvartalu razlika je dostigla i dvadesetak poena u korist domaćeg tima, a pravi potop za ekipu gostiju dogodio se u trećem kvartalu, koji je Žalgiris dobio sa 30:16, pa je na ulasku u poslednju deonicu na semaforu stajalo 81:47! Na kraju je Žalgiris rutinski priveo utakmicu kraja i slavio sa 37 razlike!

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Rubit sa 18 poena, 6 skokova i 2 asistencije, pratio ga Grigonis sa 12 i Geben sa 11 poena. U ekipi Igora Kokoškova najefikasniji je bio Nando de Kolo sa 14 poena i 6 skokova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter