0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ NAKON TRIJUMFA : ‘Mnogi će juriti da obore rekord Nenada Lalatovića! Nisam ljubimac mnogih, ali jesam mojih igrača’

Objavljeno: 17.12.20 u 17:46

Iskusni stručnjak je govorio i o mogućem odlasku.

Vojvodina je savladala Proleter u gradskom derbiju. Meč je završen rezultatom 2:0. Nakon utakmice, za ‘TV Arena Sport’ govorio je Nenad Lalatović

Čestitao bih kolegi Žigiću i Proleteru na odličnoj polusezoni, tvrd orah su za sve. Pohvalio bih moje igrače, heroji su Novog Sada, Vojvodine. Ova pobeda je veliki iskorak na putu ka Evropi. Mi bežimo devet bodova četvrtoplasiranoj ekipi, i veliki korak, veliki pomak smo napravili ka Evropi.

Danas smo igrali bez pet standardnih igrača, bez kompletne zadnje linije, ali zaslužili smo pobedu. Prezadovoljan sam, presrećan, Vojvodina mi prija, beležimo dobre rezultate, treći smo na tabeli – istakao je Lalatović.

U medijima se pojavila priča o potencijalnom odlasku u ekipu Borca iz Banjaluke. Novinarka TV ‘Arena sport’ je pitala Nenada da li postoji opcija za odlazak iz kluba.

-Ne mogu ništa da obećam, nikad ne znate šta će biti sutra. Kad ću otići, ne znam, ali mnogi će juriti da obore rekord Nenada Lalatovića, iako su me mnogi osporavali. Nisam ljubimac mnogih, ali sam ljubimac mojih igrača, drugi me ne zanimalju, ja samo živim za njiih. Ja beležim dobre rezultate, pobeđujem. Najbolji sam trener u Vojvodini po broju pobeda.

PROČITAJTE JOŠ: TSC UBEDLJIVO SLAVIO U INĐIJI: Derbi Novog Sada pripao Vojvodini!

Doneo sam trofej u Novi Sad, šta drugo da uradim da bi me neko pohvalio. Ova godina je… broj 20 je moj srećan broj. Ne znam da li ću je ponoviti, nadam se da hoću, fali mi i ta titula -zaključio je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter