0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/TV Arena sport

TSC UBEDLJIVO SLAVIO U INĐIJI: Derbi Novog Sada pripao Vojvodini!

Objavljeno: 17.12.20 u 17:19

Završene su još dve utakmice 19. kola Superlige Srbije!

Inđija je na svom terenu ugostila TSC iz Bačke Topole. Gostujući klub se nalazi u žalosti zbog tragedije koja se dogodila. Igrači su bili veoma emotivni od samog starta utakmice. Zoltan Sabo je preminuo i to je veliki gubitak za porodicu, klub, ali i za fudbal u Srbiji!

Meč je završen rezultatom 0:3.

Saša Tomanović je već u 4. minutu zatresao protivničku mrežu! Do kraja prvog dela igre, u strelce se upisao i Jug Stanoev. Mladi fudbaler je savladao golmana Inđije u 38. minutu.

Konačan rezultat postavio je bivši kapiten Crvene zvezde Marko Petković. Iskusni desni bek je postigao pogodak u 67. minutu meča.

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE NEMA DILEME: Klub je izbačen iz ABA lige!

U Novom Sadu je odigran derbi! Vojvodina je na stadionu ‘Karađorđe’ ugostila gradskog rivala, ekipu Proletera. Domaćin je nastavio da pruža fenomenalne partije i ostvario je trijumf rezultatom 2:0.

Oba gola postigao je vezista Miljan Vukadinović. Iskusni fudbaler je protivničku mrežu zatresao u 53. i 92. minutu meča.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter