0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

JAVOR SIGURAN PROTIV ZMAJEVA: Minimalci Zvezde i ‘Čuke’, nula u Kruševcu!

Objavljeno: 16.12.20 u 18:07

Utakmice odigrane od 16h u okviru Superlige Srbije!

Drugi termin za današnje utakmice Superlige Srbije bio je od 16h, a odigrana su četiri susreta.

Radnik Surdulica – Čukarički 0:1
Napredak – Novi Pazar 0:0
Javor Ivanjica – Voždovac 3:1
Metalac – Crvena zvezda 0:1

Utakmicu u Gornjem Milanovcu dobila je Zvezda, a kompletan izveštaj sa te utakmice možete videti OVDE!

Napredak je u Kruševcu dočekao ekipu Novog Pazara i u jednoj veoma ‘dosadnoj’ utakmici, došlo je do podele bodova. Ovaj rezultat mnogo je više odgovarao Novom Pazaru, koji je ovim remijem ostao mesto iznad zone ispadanja Superlige Srbije!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U Ivanjici smo videli sjajnu predstavu, kako jednih, tako i drugih igrača, a tri boda su nakon velike borbe ipak pripale Javoru. Voždovčani su pokušali da izvuku barem bod, ali domaćini su bili dosta bolji. Javor je u četvrtom minutu poveo golom sa bele tačke, strelac je bio Luka Luković, da bi malo pre isteka prvog poluvremena izjednačenje ‘Zmajevima‘ doneo Putinčanin! Ipak, da se na poluvreme neće otići nerešenim ishodom, potrudio se Andrej Ilić koji je u drugom minutu sudijske nadoknade postigao pogodak za novo vodstvo domaćina. Ubrzo nakon što je počelo drugo poluvreme, Lazar Nikolić je postavio ispostaviće se konačnih 3:1, golom u 52. minutu susreta. Javor je ovom pobedom pobegao iz Zone ispadanja, dok je Voždovac nakon drugog vezanog poraza osmi na tabeli!

U Surdulici su se sastali domaći radnik i gostujući Čukarički, a jedini gol na utakmici delo je Ezea Okejuhija, koji je u 15. minutu zatresao mrežu golmana Kostića. Uprkos velikoj borbi i jednih i drugih, golova do kraja susreta više nije bilo, pa su tri boda otišla put ‘Čukarice‘.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter