0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKA BORBA U GORNJEM MILANOVCU: Zvezda golom Milunovića do tri boda, Grbović isključen!

Objavljeno: 16.12.20 u 17:55

Nova pobeda Crvene zvezde i miran odlazak na zimski odmor!

Prvo poluvreme bilo je izuzetno dinamično na obe strane terena! Dok je Crvena zvezda konstantno pritiskala, fudbaleri Metalca su svoju šansu očekivano tražili u kontrama!

Najveću šansu u prvom poluvremenu za Zvezdu imao je Dijego Falćineli, koji je nakon sjajnog centaršuta Rodića gađao malo pored desne stative.

Domaćin je imao veliku šansu pri rezultatu 0:0, ali Vlalukin nakon dobro istrčane kontre nije preterano jako šutirao, te je tu loptu lako ukrotio Milan Borjan.

Jedini gol u prvom delu igre, postigao je Nemanja Milunović, koji je nakon sjajno izvedenog kornera Bena, gađao glavom i postigao pogodak.

Metalac je imao šansu da izjednači u nekoliko navrata u periodu od 44. do 46. minuta, ali se odbrana Zvezde dobro pokazala i na poluvreme otišla sa prednošću 0:1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U drugom poluvremenu, ekipa Metalca igrala je mnogo bolje od Zvezde, u svakom trenutku je išla prema napred, dok Zvezda nikako nije mogla da nađe adekvatan odgovor!

Zoćević, Prestiž, Kokir i Katanić pravili su veoma ozbiljne probleme gostima iz Beograda.

Nakon 75. minuta, Metalac je dosta popustio u pritisku i Zvezda je stvorila nekoliko veoma izglednih šansi.

U samoj završnici meča crveni karton i isključenje zaradio je Grbović, kojem je nakon duela sa Sanogom pokazan drugi crveni karton!

Meč je okončan pobedom Crvene zvezde, 0:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter