0
Košarka

FOTO: Youtube screenshot

MARKO GUDURIĆ SVE BLIŽI POVRATKU U EVROPU: Otkaz je sve izvesniji!

Objavljeno: 15.12.20 u 11:20

Marko Gudurić nije u prvom planu u Memfisu, sve je izvesnije da će dobiti otkaz, a Fenerbahče čeka takav razvoj situacije kako bi odličnog šutera vratio u svoje redove.

Izvesno je da će Fenerbahče morati da troši, ali je pitanje koje igrače mogu dovesti u svoje redove. Jedna od meti Fenera je i Marko Gudurić, navodi italijanski „planetbasket.com“.

Igor Kokoškov bi voleo u svojim redovima da ima srpskog košarkaša, pa je to Guduriću još jedan dobar razlog za dolazak u redove bivšeg šampiona Evrope.

Gudurić je u Memfis stigao poslednjeg dana jula prošle godine, kada je potpisao na dve godine. U svojoj debitantskoj sezoni skupio je 44 utakmice uz prosek od 3,9 poena na 39,5 odsto šuta iz igre, te 1,7 skokova i jednu asistenciju. U Fenerbahčeu je proveo dve godine, a u poslednjoj je beležio 9,4 poena, 2,2 završna dodavanja i 1,9 uhvaćenih lopti po utakmici u Evroligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter