0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

RADNIK NAPRAVIO VELIKO IZNENAĐENJE I SLAVIO NA GOSTUJUĆEM TERENU: Čukarički ubedljiv u Beogradu!

Objavljeno: 11.12.20 u 20:46

Odigrane su četiri utakmice 18. kola Superlige Srbije.

Ekipa Mladosti iz Lučana je na svom terenu ugostila Napredak iz Kruševca. Viđena je velika borba i jedna  ‘tvrda’ utakmica. Nakon 90. minuta nije bilo pobednika, a meč je završen i bez golova.

Proleter je u Novom Sadu dočekao Inđiju. Domaćin je nastavio sa odličnim rezultatima. Jedini gol na meču postigao je Milan Mirosavljev u 78. minutu.

Veliko iznenađenje viđeno je u Bačkoj Topoli! Radnik je nakon preokreta savladao domaći TSC! Meč je završen rezultatom 1:3. TSC je došao u prednost golom mladog Damjana Dostanića u 39. minutu meča. Do kraja prvog dela  igre nije bilo promene rezultata.

PROČITAJTE JOŠ: ZIDAN PRED VELIKI DERBI ULOGU FAVORITA PREPUSTIO NAJVEĆEM RIVALU: ‘Da definitivno je tako, oni to pokazuju na terenu! Favoriti su za titulu’

Pet minuta nakon početka drugog dela igre, Nemanja Subotić je postigao pogodak i tako doneo izjednačenje.  Vuk Mitošević je u 63. minutu zatresao protivničku mrežu i tako doneo veliki preokret. Konačan rezultat  postavljen je u 94. minutu utakmice kada je Dajan Ponjević zatresao sopstvenu mrežu.

Čukarički je ponovo ostvario ubedljiv trijumf! Izabranici trenera Dušana Đorđevića slavili su rezultatom 3:0.
Veljko Birmančević je u 35. minutu savladao golmana Lazovića. Domaći su u nastavku igre postigli još dva gola! Stefan Kovač je u 67. minutu zatresao protivničku mrežu, a Milutin Vidosavljević je četiri minuta  kasnije postavio konačan rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter