0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ZIDAN PRED VELIKI DERBI ULOGU FAVORITA PREPUSTIO NAJVEĆEM RIVALU: ‘Da definitivno je tako, oni to pokazuju na terenu! Favoriti su za titulu’

Objavljeno: 11.12.20 u 20:16

Čuveni trener i nekadašnji fudbaler veruje u svoje igrače!

U subotu u 21:00h na stadionu ‘Santijago Bernabeu’, Real dočekuje Atletiko Madrid. Trener domaće ekipe Zinedin Zidan očekuje veoma kvalitetan duel.

Mi smo osvojili titulu prošle sezone i želimo da branimo krunu do kraja, da pobedimo u svakoj utakmici, a posebno u predstojećoj jer to je veliki meč. Baš takve utakmice moji igrači vole da igraju – počeo je Zidan.

Na pitanje o tome da li je Atletiko trenutno najbolji u prvenstvu Španije, Zidan je bio direktan.

-Da, definitivno je tako, to oni pokazuju na terenu, favoriti su za titulu. Na čelu su tabele i u tom smislu su uvek bili ozbiljni konkurenti. Dobro ih poznajemo, ali prevashodno se fokusiramo na sebe. Moramo non-stop da pokazujemo kakav smo tim, ne smemo da razmišljamo o titulama, već samo o svakoj sledećoj utakmici. Sada želimo da pokažemo da smo branioci titule.

PROČITAJTE JOŠ: ONI SU U TRCI ZA IGRAČA GODINE: FIFA objavila spisak kandidata za nagradu ‘The Best’

Isko i Marselo su dugo u neprepoznatljivo lošoj formi, ali Zidan ističe da veruje u svoje igrače.

Uvek pokazuju kakav su kalibar igrača, znamo svi šta su uradili za ovaj klub. Svaka tri dana je novi meč, računam na sve svoje fudbalere – zaključio je čuveni trener.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter