0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MILAN BORJAN: ‘Ovo je neverovatan uspeh! Čast je biti ‘rame uz rame’ sa legendom kao što je Pižon’

Objavljeno: 10.12.20 u 23:56

Crvena zvezda je prošla u nokaut fazu Lige Evrope.

Utakmica 6. kola grupne faze Lige Evrope između Slovana iz Libereca i Crvene zvezde, završena je bez golova. Kada nema pogodaka,jasno je da  nema ni pobednika. Crveno-beli su prošli dalje kao drugoplasirana ekipa sa 11 osvojenih bodova. Nakon utakmice medijima se obratio kapiten ekipe Milan Borjan.

-Ovo je neverovatan uspeh za nas. Bili smo fenomenalni u svim utakmicama u Ligi Evrope i mogu samo da budem ponosan na saigrače kojima bih čestitao prolaz. Svaka im čast na svemu što su uradili i želim nam svima da samo nastavimo u ovom maniru. Što se meča sa Slovanom tiče, zaista teška utakmica, mnogo faulova, ali smo odigrali borbeno i ono što je najvažnije nismo izgubili i nismo primili gol – počeo je Borjan.

PROČITAJTE JOŠ: BOD ZA KRAJ GRUPNE FAZE: Utakmica u Češkoj završena bez pobednika!

Borjan je odigrao 50. utakmicu u dresu Crvene zvezde i tako se izjednačio sa legendarnim Vladimirom Petrovićem Pižonom.

Neverovatna je čast biti ‘rame uz rame’ sa takvom legendom kao što je Vladimir Petrović. Želim da se zahvalim rukovodstvu, stručnom štabu i navijačima na svemu. Ne mogu da opišem koliko se počastvovano osećam.

Čuvar mreže aktuelnog šampiona Srbije ne želi da ‘bira’ narednog rivala.

Iskren da budem, ne priželjkujemo nikoga, niti razmišljamo o tome. Najbitnije je da polusezonu završimo na pravi način, da se odmorimo dobro i onda da se spremimo za utakmicu šesnaestinu finala Lige Evrope. Koga god da ‘izvučemo’, daćemo sve od sebe za prolaz dalje – zaključio je Borjan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter