0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

BOD ZA KRAJ GRUPNE FAZE: Utakmica u Češkoj završena bez pobednika!

Objavljeno: 10.12.20 u 22:51

Srpski klub je bio dominantniji, ali nije bilo pogodaka do kraja utakmice!

Završena je  utakmica 6. kola grupne faze Lige Evrope. Slovan iz Libereca je ugostio aktuelnog šampiona Srbije, ekipu Crvene zvezde.

Meč je završen rezultatom 0:0.

Crvena zvezda je u nekoliko navrata tokom prvog dela igre uspela da zapreti protivniku. Njegoš Petrović je napravio sjajan prodor i nakon Kangine asistencije, mladi vezista je loptu poslao u sredinu kaznenog prostora. Defanzivci domaće ekipe su uspeli da otklone opasnost.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI PREOKRET I POBEDA: Cedevita Olimpija obezbedila prolazak u TOP 16!

Milan Rodić je u 24. minutu primio precizan pas na ivici šesnaesterca i dobro je šutirao na gol. Lopta je završila nekoliko centimetara iznad gola.

Gosti su samo minut kasnije imali dobru priliku, ali Džon Muskera nije bio precizan. Muskera je imo još jedan pokušaj do kraja prvog dela igre.

Miloš Degenek je u 27. minutu dobio žuti karton nakon neopreznog starta.

Kanga je napravio prekršaj na ivici kaznenog prostora u 38. minutu meča. Kamso Mara je šutirao na gol, ali je golman crveno-belih odlično reagovao.

Najbolju priliku na utakmici propustio je El Fardu Ben. Iskusni napadač je odlično primio loptu,namestio se na šut, ali je pogodio stativu.

Izabranici Dejana Stankovića su bili konkretniji u nastavku. Ivanić je šutirao na gol u 49. minutu, ali je čuvar mreće domaće ekipe dobro reagovao. Lopta je išla pravo u golmana! Gosti su uspeli da postignu pogodak, ali je on odmah poništen jer je Falćineli loptu u mrežu poslao rukom.

Italijan je zbog ovog poteza dobio žuti karton.

Veljko Nikolić je propustio odličnu priliku nakon sjajnog prodora Falćinelija i asistenciije Milana Gajića. Lopta je nakon šuta mladog veziste završila iznad gola.

Gobeljić je u 73. minutu dobio žuti karton. Sadilek je odlično izveo slobodan udarac, ali je Borjan dobro reagovao.

Nikolić je u 78. minutu uputio udarac, ali je lopta završila nekoliko metara od stative.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter