0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

GAJIĆ I PETROVIĆ NAKON MEČA: ‘Prezadovoljni smo! Kad vratimo film u nazad, shvatimo koliko je sve ovo bilo teško’

Objavljeno: 10.12.20 u 23:44

Utakmica u Liberecu je završena nerešenim rezultatom.

-Prezadovoljni smo kako se odvila cela grupna faza takmičenja. Ovo je rezultat koji smo priželjkivali i donekle smo i znali u kojim mečevima treba „tražiti“ bodove. Zadovoljan sam i zbog činjenice da smo pre ove utakmice obezbedili ‘evropsko proleće’. Zaista je bio težak meč, hladno vreme, mnogo faulova, nažalost smo propustili neke naše šanse, ali ne treba žaliti za tim. Ciklus je zatvoren, osvojili smo 11 bodova i mogu da kažem da smo zaista srećni zbog toga – rekao je Gajić.

Nakon Gajića,medijima se obratio i Njegoš Petrović.

Mogu da kažem da sam siguran da je svaki navijač Crvene zvezde večeras ponosan i presrećan. Imali smo težak i specifičan put, pogotovo ova dva poslednja gostovanja su bila drugačija što se toga tiče. Znali smo da nas čeka teška utakmica i bili smo svesni da je Liberec ekipa koja igra tvrdo, upravo je takav meč i bio. Žao mi je što nismo trijumfovali, ali u svakom slučaju imamo 11 osvojenih bodova, grupnu fazu smo završili kao drugoplasirani i mogu da budem zadovoljan – rekao je Petrović.

PROČITAJTE JOŠ: BOD ZA KRAJ GRUPNE FAZE: Utakmica u Češkoj završena bez pobednika!

Kad vratimo film u nazad, shvatimo koliko je sve ovo bilo teško i naporno. Mnogo smo se trudili i vredno radili, bilo je šest utakmica, uz kvalifikacije, a mi smo doživeli samo jedan poraz. Još jednom moram da ponovim – svi treba da budemo ponosni na uspeh koji smo postigli – zaključio je Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter