0
Evrokup

FOTO: YouTube screenshot

VELIKI PREOKRET I POBEDA: Cedevita Olimpija obezbedila prolazak u TOP 16!

Objavljeno: 10.12.20 u 22:15

Fenomenalni Kendrik Peri predvodio ekipu do važnog trijumfa!

Cedevita Olimpija je ugostila ekipu Promiteasa u okviru zaostale utakmice 5. kola Evrokupa. Domaći tim je slavio,a meč je završen rezultatom 77:73.

Ekipa iz Ljubljane je ovim trijumfom obezbedila plasman u TOP 16 fazu Evrokupa. Gosti su imali prednost nakon prvog poluvremena, ali igrači domaćeg tima su se konsolidovali u nastavku meča.

Cedevitu je do pobede predvodio fenomenalni plejmejker Kendrik Peri. Bivši igrač KK Mega Soccerbet-a, meč je završio sa 24 postignuta poena, dva skoka i dva uspešna dodavanja. Pratio ga je reprezentativac Slovenije i nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Jaka Blažič. Slovenac je postigao 18 poena, a na to dodao učinak od šest uhvaćenih lopti i tri asistencije.

PROČITAJTE JOŠ: KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Bez golova u Češkoj!

U redovima gostujuće ekipe istakao se Agbeles sa 17 poena i sedam skokova. Odliačan je bio i Miler koji je ostvario učinak od 16 poena, sedam uhvaćenih lopti i šest asistencija.

Mancaris je imao fenomenalan skor! Grk je ostvario tripl-dabl učinak! Postigao je 12 poena,a na to dodao 10 skokova i 10 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter