0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda mts

OBRADOVIĆ PRED OLIMPIJAKOS: ‘Imaju ogromno iskustvo i najbolji plejmejkerski sastav u ligi’

Objavljeno: 09.12.20 u 16:16

Ekipu sa Malog Kalemegdana očekuej važna utakmica!

U okviru 13. kola Evrolige, Crvena zvezda u hali ‘Aleksandar Nikolić’ dočekuje Olimpijakos. 

Crvena zvezda je trenutno 16. na tabeli sa učinkom 4-8, dok je Olimpijakos na 10. poziciji sa skorom 6-5.

Trener  crveno-belih iz Beograda Saša Obradović, smatra da ekipu očekuje teška utakmica protiv odličnog protivnika.

-Oni su se izvanredno pokazali u utorak. Imaju ogromno iskustvo, odlične igrače, i rekao bih najbolji plejmejkerski tandem možda i u celoj ligi, Slukasa i Spanulisa. Olimpijakos ne izgleda isto u odnosu na pre tri, četiri nedelje, imali su problema sa koronom, povredama nekih igrača. Sada izgledaju drugačije, svi su tu, i vratili su se na odličan način ovom pobedom u Barseloni. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bismo došli do bodova – zaključio je iskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE TURSKI PREDSEDNIK: Erdogan osudio rasističke uvrede i pozvao UEFA da reaguje!

Očekuje nas vrlo neugodan protivnik koji uz to stiže u dobrom raspoloženju nakon velike pobede u Barseloni. Vrlo iskusna ekipa koja ima dovoljno vremena da se priprema za jedino takmičenje, a to je Evroliga, jer nemaju nikakvih obaveza u domaćem šampionatu. Međutim, mi moramo da gledamo samo sebe. Moramo da pronađemo naš ritam, da odigramo dobru utakmicu i dođemo do pobede. Neće biti lako, ali želimo da se vratimo našoj igri koja nas je krasila u prethodnom periodu i donosila nam pobede u ovakvim mečevima-dodao je Ognjen Dobrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter