1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

DEFINITIVNO NIŠTA OD DOLASKA U ZVEZDU: Leverkuzen ozbiljno računa na Dragovića!

Objavljeno: 09.12.20 u 13:50

Crvena zvezda je imala nameru da dovede Aleksandra Dragovića iz Bajer Levekuzena, ali ostaće austrijski reprezentativac samo pusta želja.

Defanzivac ‘farmaceuta’ je u poslednje vreme podigao formu na mnogo viši nivo, a čak je počeo da rešeta mreže sa pozicije štopera.

PROČITAJTE JOŠ: POTRES U EVROPSKOM FUDBALU: Reprezentaciji Španije vlast ne dozvoljava da izađe na teren protiv tzv. Kosova?!

To je navelo čelnike Bajera da čvrsto zauzmu stav da će Dragović ostati u Leverkuzenu, iako mu ugovor ističe na kraju tekuće sezone.

Sportski direktor Bajera Simon Rolfs je jasno poručio da u tom klubu ozbiljno računaju na Dragovića.

– Drago ostaje, igra jako dobro i veoma je odlučan. Kada sam rekao da nam treba svaki igrač kojeg imamo na raspolaganju, mislio sam i na njega – izjavio je Rolfs za ‘Bild’.

To je promena u razmišljanju kluba iz Leverkuzena, koji do pre samo nekoliko meseci nije ozbiljno računala na austrijskog reprezentativca srpskog porekla.

Zvezda će pojačanje na štoperskoj poziciji morati da potraži na nekom drugom mestu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

0
0

1 Komentara

  1. Kao da je i bilo , novinari, novinari, direktori kluba i mala para ………… pisete da bi pod tepih gurali stvarnu sliku………….. I da ja sam Zvezdas i br.cl.karte je ,,,2. Toliko , da ne bude da blatim. Za rezultate nas i dalje ide , dok novac koji je usao u kasu a brzinom svetlosti ispario sramota .
    Prosek cene novinara i price za kao neki tiraz 50 EUR jado.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter