0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/printscreen

LIGA ŠAMPIONA: Mančester ponovo izgubio! Sve zavisi od epiloga prekinutog meča u Parizu!

Objavljeno: 08.12.20 u 23:01

Utakmice odigrane od 21h u okviru Lige Šampiona!

PSŽ – Bašakšehir !PREKINUTO!

Momenat koji je obeležio ne samo ovo veče, već i ovu godinu Liga Šampiona desio se u Parizu, gde je rumunski sudija fudbalera nazvao ‘crnim tipom’, nakon čega je duel prekinut trajno!

Barselona 0:3 Juventus

Fudbaleri Juventusa predvođeni Kristijanom Ronaldom savladali su Barselonu! Najpre je u 13. minutu dosuđen kazneni udarac za goste, koji je prema mišljenju mnogih veoma sumnjiv. Najstrožu kaznu precizno je izveo Kristijano Ronaldo! Svega sedam minuta kasnije, na asistenciju Kvardada, gol postiže mlađani Mekini koji je skoro stigao iz Šalkea! Pobedu ‘Stare dame’ sa novog penala overio je Ronaldo!

Dinamo Kijev 1:0 Ferencvaroš

Mađarski predstavnik imao je zaista pristojnu turneju u najjačem klupskog takmičenju Evrope, ali nisu mogli da se domognu proleća u Evropi. Dinamo je ovom pobedom obezbedio sebi proleće u Ligi Evrope! Jedini strelac bio je Popov u 60. minutu utakmice!

Ren 1:3 Sevilja

Španski predstavnik je rutinski savladao Ren na gostujućem terenu, a glavni protagonista je bio En-Nesiri sa dva pogotka, prvi u 47., a drugi u 81. minutu, treći gol Sevilje postigao je Kounde. Jedini gol za domaćina u 86. minutu sa bele tačke postigao je Ruter!

RB Lajpcig 3:2 Mančester Junajted

Lajpcig je mogao da ‘razmontira Crvene đavole’, međutim onog momenta kada su spustili gard na trenutak, Mančester se vratio. Ipak, bodovi ostaju u Nemačkoj! Strelci za Lajpcig su bili Angelino, Haidara i mladi Klajvert, dok su za tim iz Mančestera mrežu tresli Bruno Fernandes sa bele tačke i već otpisani Pol Pogba! Mančester sada zavisi od epiloga prekinutog meča PSŽ – Bašakšehir, jer da bi oni prošli dalje, PSŽ mora da izgubi!

Čelsi 1:1 Krasnodar

U Londonu smo videli jednu dosta korektnu utakmicu, koja je završena podelom bodova! Krasnodar je poveo u 24. minutu preko Remija Kabelje, da bi Čelsi izjednačio samo četiri minuta kasnije pogotkom Žoržinja sa bele tačke. Gol veziste ‘plavaca’ ispostavio se kao i poslednji na ovom susretu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter