0
Košarka

KAMPACO O JOKIĆU: ‘Pokušaću da iskoristim njegov IQ!’

Objavljeno: 07.12.20 u 20:30

Sjajni argentinski plejmejker dao je svoju prvu izjavu od dolaska u NBA ligu!

Fakundo Kampaco će u Denveru svlačionicu deliti sa dva košarkaša sa balkana,a u pitanju su  Vlatko Čančar i prva zvezdom tima, Nikola Jokić.

Omaljeni plej je već jednom pokušao da se oproba u najjačoj ligi na svetu, ali tada nije naišao na interesovanje niti jednog NBA tima, što ga je poslalo u Evropu. Sada, par godina kasnije, Fakundo je legitiman član jedne od ekipa koja će biti kontender za titulu, a evo šta je i sam rekao po dolasku.

Konačno sam ovde, sada sam srećan. U ovom trenutku se osećam kao malo dete. Ovo je san, ali ja ću nastaviti da radim. Neće biti lako! Veoma sam srećan što sam ovde. To je sjajan tim. Imam puno sjajnih saigrača. Ovo je drugi put da sam se video sa Jokićem. Prošle godine sam igrao protiv njega na Svetskom prvenstvu. Deluje kao sjajan momak. Pokušaću da iskoristim njegov košarkaški IQ. Mislim da svakog igrača čini boljim i pokušaću to da iskoristim!’

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

Jedan od novinara upitao ga je za glavne razlike između Evrolige i NBA lige?

‘Igra je jako brza! Moraću da se naviknem na to. U Madridu sam igrao u sporijem ritmu. Ovde morate da trčite, da dodjete u pravu poziciju, igrate tvrdu odbranu. Prilagođavanje neće biti lako, ali potrudiću se najbolje što mogu’ – zaključio popularni ‘Faku’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter