0
Košarka

FOTO: Youtube/printscreen

AMERIKANCI U ŠOKU ZBOG SRBINA: Nikola Jokić zbog saigrača na sastanku opsovao trenera!

Objavljeno: 07.12.20 u 15:25

Zanimljive scene na početku priprema Denvera.

Nagetski su upalili motore pred novu sezonu, a atmosfera u timu je i te kako dobra, i pored jednog ”incidenta” sa timskog sastanka koji se sa javnošću podelio trener tima iz Kolorada Majk Meloun, a čiji je deo bio i srpski centar Nikola Jokić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U centru pažnje tog događaja bio je novajlija u timu, Argentinac Fakundo Kampaco, koji je nedavno stigao i Real Madrida. Njegove igre u ranijem periodu oduševile su stručni štab na čelu sa Melounom, koji je otkrio da mu gledanje Kampacovih snimaka popravlja raspoloženje.

– Kada god budem depresivan, puštaću Fakundove snimke i to će mi sigurno vratiti osmeh na lice, rekao je Meloun a prenosi novinar Denver posta Majk Singer.

FOTO: PRINTSCREEN

Meloun je dodao da je na poslednjem timskom sastanku puštao Kampacov materijal sa četvrtfinalnog meča protiv Srbije na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kini (97:87), kao i da to nije naišlo na dobar prijem kod srpskog reprezentativca i prve zvezde tima Nikole Jokića. Kako kaže, on ga je zbog toga i psovao, ali naravno, u šaljivom tonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter