0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

SAŠA OBRADOVIĆ NAKON PORAZA: ‘Možda malo čudni kriterijumi, ali glavni problem je kod nas’

Objavljeno: 06.12.20 u 21:48

Crvena zvezda je doživela prvi poraz u ABA ligi ove sezone.

Klub sa Malog Kalemegdana poražen je od Budućnosti iz Podgorice. Gosti su slavili u glavnom gradu, a nakon utakmice oglasio se i šef stručnog štaba Zvezde Saša Obradović.

– Zaslužena pobeda gostiju. Možda negde malo čudni kriterijumi, ali ne treba se sada obazirati mnogo na suđenje. Glavni problem je kod nas, već treću utakmicu praktično igramo bez pleja, teško je organizovati igru, teško je u nekim situacijama i naći prava rešenja na terenu. Imali smo problema u prvom poluvremenu sa Ivanovićem koji je dao 20 poena.

PROČITAJTE JOŠ: RUKOMETAŠICA REPREZENTACIJE SRBIJE KRISTINA LIŠČEVIĆ ZA HOTSPORT DIREKTNO IZ DANSKE: ‘Reprezentacija je svetinja! Moramo dobro da se spremimo za nastavak takmičenja’

-U drugom poluvremenu smo se odbrambeno vratili tamo ali nekako isto bez pravog strpljenja, bez prave „glave“ sa 19 izgubljenih lopti. Ostaje žal, siguran sam da ćemo biti bolji. Ovo je dobar znak za nas da se pogledamo malo i da vidimo kako dalje. Analiziraćemo utakmicu i videti kako dalje. Svaka sledeća je najvažnija. Idemo dalje. Borimo se -zaključio je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter