0
Evroliga

SADA JE ZVANIČNO, TRINKIJERI DOVODI LJUBIMCA GROBARA: Sjajni centar Beograd menja Minhenom!

Objavljeno: 02.12.20 u 20:15

Nekada su bili rivali, sada počinje saradnja!

Krilni centar, a po potrebi i klasičan centar američkog porekla, Džejms Gist biće novo pojačanje nemačkog Bajerna. Kao što je svima poznato, trener nemačkog velikana je nekadašnji šef stručnog štaba Partizana, Andrea Trinkijeri.

Gist je nakon rastanka sa Zvezdom bio bez angažmana i na održavanju fizičke spreme radio je isključivo sam. U nedostatku visokih igrača u rotaciji, Andrea se odlučio za preiskusnog Gista, koji od oktobra broji 34 godine.

Reč je o nekadašnjem 57. pik na draftu, uprkos tome što je biran, svetla NBA parketa nikada nije video kao igrač. Svoju karijeru gradio je kroz italijansku Belju, rusku Lokomotivu, pa je tim putem stigao do Partizana, gde se etablirao kao ozbiljan košarkaš.

Nakon jednogodišnjeg boravka u Srbiji slede Fenerbahče i potom Panatinajkos, gde je imao najuspešniji period svoje karijere. Prošlu sezonu proveo je u Zvezdi, gde se skoro nikako nije uklopio u tim i konstantno je bio na meti navijača.

Ovo mu je šansa za novi početak i dokazivanje da još nije spreman za penziju!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter