0
Evrobasket 2022

FOTO: KSS

SRBIJA SLAVILA U FINSKOJ: Anđušić i Avramović predvodili ekipu do trijumfa!

Objavljeno: 30.11.20 u 20:02

Nacionalni tim se približio odlasku na EP!

U okviru 4. kola grupne faze kvalifikacija za odlazak na EP, košarkaška reprezentacija Srbije savladala je domaću selekciju Finske! Meč je završen rezultatom 66:75!

Od samog starta meča, Orlovi su bili kvalitetniji tim. Nakon prvih 20 minuta gosti su imali 10 poena prednosti. Rezultat na pauzi bio je 25:35.

PROČITAJTE JOŠ: LALATOVIĆ EMOTIVAN NAKON MEČA: ‘Sad želim da vidim njihovu borbu! Moji igrači njih uče kako se gine za grb Vojvodine’ (VIDEO)

Najefikasniji u redovima reprezentacije Srbije bio je Danilo Anđušić. Iskusni košarkaš je postigao 19 poena. Pratio ga je Aleksa Avramović koji je meč završio sa 17 postignutih poena.

Nakon pobede, Srbija ima učinak od dva trijumfa i dva poraza. Izabranici trenera Kokoškova, nalaze se na drugoj poziciji u grupi E. Prvoplasirana je ekipa Gruzije koja nakon četiri meča ima isto toliko pobeda. Švajcarska i Finska imaju po jednu pobedu i tri poraza.

Sledeći meč Orlovi igraju 18. februara 2021. godina protiv Gruzije, a zatim tri dana kasnije završavaju takmičenje utakmicom protiv Švajcarske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter