2
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ EMOTIVAN NAKON MEČA: ‘Sad želim da vidim njihovu borbu! Moji igrači njih uče kako se gine za grb Vojvodine’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.20 u 18:47

Trener ekipe iz Novog Sada je nakon utakmice pohvalio suđenje!

U okviru 16. kola Superlige Srbije, Vojvodina je na gostovanju u Nišu savladala Radnički rezultatom 0:1. Jedini gol na meču postigao je vezista Miljan Vukadinović u 14. minutu utakmice. Trener gostujuće ekipe je bio vrlo emotivan nakon pobede.

Momci su danas izgarali svih 90 minuta, domaći nisu imali nijednu stopostotnu šansu, nema razloga niko da se buni, sudije su fenomenalno obavile posao, penal po meni nije bio i to će se videti na Areni. Ne vidim razloga da se diže tenzija u srpskom fudbalu, ovako treba da se sudi, 50:50- istakao je Lalatović.

Nešto i dalje muči trenera Lalatovića. Po svemu sudeći, stručnjaku se ne sviđa odnos uprave kluba prema njegovim izabranicima.

-Pokazali smo kako se bori za dres Vojvodine, za grb Vojvodine, za Novi Sad, za sever Srbije, jer Vojvodina je najveći klub na severu Srbije. Još nešto ću reći, ponosan sam na igrače, sad moraju još neki da se bore za nas, kao što se mi borimo za njih. Sad želim njihovu borbu da vidim za Vojvodinu. Moji igrači njih sad uče kako se gine za grb Vojvodine– dodao je Nenad.

PROČITAJTE JOŠ: PORAZ ŠVAJCARSKE U FINSKOJ: Zahvaljujući Gruziji, Srbija večeras pobedom može do druge pozicije u grupi!

Sad pokažite vi, koji ste ostali u Novom Sadu! Danas sam video tri naša navijača, a moglo je da ih bude deset. Dođite, bodrite Vojvodinu, nemojte da sedite kući, nego dođite bodrite, mi smo pokazali kako se bori i gine za ovaj grb- zaključio je Lalatović pokazujući na grb kluba.

0
0

2 Komentara

  1. Bilo bi nerealno da nisi zadovoljan suđenjem. Dali ste gol iz ofsajda! Čiste faulove za Radnički sudija nije svirao. Sram da vas bude!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter