in ,

GROŽAN ZAVRŠAVA KARIJERU?: Vozač Formule 1 oglasio se nakon strašnog udesa i otkrio šta mu je spasilo život!

FOTO: Twitter/Screenshot

Vozač Formule 1 Hasa Roman Grožan javio se iz bolnice nakon jezive nesreće koja ga je zadesila juče.

Trka Formule 1 u Bahreinu neće biti upamćena po pobedi Luisa Hamiltona, već po uzašnoj nesreći u kojoj je učestvovao Roman Grožan.

Na samom početku trke, Francuz je na drugoj krivini udario u bankinu i u tom trenutku je njegov bolid buknuo u plamenu.

PROČITAJTE JOŠ: PUKOM SREĆOM JE OSTAO ŽIV: Jezive scene na trci Formule 1 – bolid se prepolovio, vozač u poslednjem trenutku izbegao sigurnu smrt! (VIDEO)

Na svu sreću uspeo je Grožan da iskoči iz kokpita, sačuva živu glavu i spasi se sigurne smrti. Vozaču ekipe ‘Has’ istog momenta su prisutni redari i vatrogasci pritekli upomoć, pošto je ovaj kao u akcionim filmovima uspeo da se otrgne od zagrljaja usijanog lima i vatre koja je ‘podivljala’ u tom trenutku, preskoči ogradu pod naletom adrenalina i pobegne na sigurno.

– Želim samo da kažem da sam dobro. Nekako mrdam prstima. Nisam bio za zaštitni oreol pre nekoliko godina, ali to je najveća stvar koju smo doneli u Formuli 1. Bez toga ne bih sada mogao da razgovaram sa vama – rekao je Grožan, i potom dodao:

– Hvala ovom medicinskom osoblju. Nadam se da ću uskoro moći da odgovaram na poruke i kažem kako ide oporavak – zaključio je.

Incident u Bahreinu će možda značiti i kraj Grožanove karijere pošto su do kraja sezone ostale dve trke, a on nema potpisan ugovor za narednu sezonu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SRBIJA TRAŽI ŠANSU ZA ISKUPLJENJE: Kokoškov otvorio karte pred Finsku – ‘Dobro su nam poznati’

SEDAM VELIČANSTVENIH: Zvezda će se ponositi ovim ‘klincima’!