0
Košarka

U MEMFISU SE SPREMA VELIKA ‘ČISTKA’: Gudurić na raskrsnici karijere – povratak u Evropu ili druga šansa u NBA?!

Objavljeno: 29.11.20 u 12:17

Srpski reprezenentativac Marko Gudurić trenutno se nalazi na raskrsnici karijere.

Nova sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu startuje 22. decembra, a srpski košarkaš Marko Gudurić mogao bi da ostane bez kluba.

Prema mišljenju američkih novinara u Memfis Girzlisima se sprema ‘čistka’ i veliki broj igrača, čak četiri neće imati mesto u timu naredne sezone.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNI RAZGOVOR ZA HOTSPORT SA AMERIČKIM KOŠARKAŠEM: Bivši igrač Galatasaraja i Himkija o karijeri i ambicijama za nastavak sezone! (VIDEO)

NBA roster dozvoljava 15 imena, a Grizlisi ih broje 19 i kako se priča tamo više neće biti mesta za Marka Gudurića, a možda ni za Marija Hezonju koji je nedavno tamo stigao putem trejda.

– Ako ti ime počinje na Mar a završava se na O verovatno nećeš biti deo tima 22. decembra – napisao je Džon Holindžer, stariji kolumnista ‘Athletica’ i nekadašnji potpredsednik košarkaških operacija Grizilsa.

Nama ostaje da vidimo kakav će mu biti naredni potez ukoliko ne nastavi karijeru u Memfisu. Da li će se vratiti u Evroligu, ili će potražiti drugu šansu u NBA?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter