0
Evropske lige

GEST ZA DIVLJENJE: Nakon preimenovanja stadiona, Napoli pronašao još jedan način da oda počast Maradoni – ‘Posebni dresovi za legendu’

Objavljeno: 29.11.20 u 19:22

Prošle srede ceo svet je ostao šokiran zbog smrti legendarnog Dijega Maradone.

Još dugo će trebati vremena da se pomirimo sa tim da možda i najbolji fudbaler svih vremena više nije među živima.

Klub u kojem je Dijego Maradona bio i ostaće večna ikona, odlučio je da mu se oduži na poseban način.

PROČITAJTE JOŠ: PUKOM SREĆOM JE OSTAO ŽIV: Jezive scene na trci Formule 1 – bolid se prepolovio, vozač u poslednjem trenutku izbegao sigurnu smrt! (VIDEO)

Plakali su Napolitanci za svojim Maradonom, a klub je, osim što je uz pomoć gradskih vlasti već doneo odluku da promeni ime stadiona ‘San Paolo’ u ‘Dijego Armando Maradona’, pronašao i još jedan način kako da oda počast i poštu najboljem igraču u njegovoj istoriji.

– Pre godinu dana zajedno sa Kapa Sportom razmišljali smo o dizajniranju posebnog dresa za Dijega Maradonu, koji će pamtiti njegovu voljenu Argentinu i njegovu čvrstu vezu sa narodom Napulja. Zajedno smo se nadali da će Dijego to videti, možda i da će ga koristiti i oduševiti se nama. Predstavljanje novog klompleta već je dogovoreno za deveto kolo prvenstva povodom meča Napoli – Roma. Garnitura koju će igrači večeras nositi imaće još veće značenje nego što smo u početku pretpostavljali – objavljeno je na Tviteru profilu Napolija.

Podsetimo, meč između Napolija i Rome na programu je večeras od 20:45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter